Nu börjar det arta sig

Nu börjar det arta sig med Musikmakarens hemsida. Jag har haft tillfälle att pröva lite nya prylar i Joomla. Bäst tyckte jag att möjligheten att köra SoundCloud direkt på hemsidan. De mp3-spelare som jag har provat tidigare var inte så roliga, för att uttrycka sig milt. Som en liten bieffekt känns det som att jag borde ta tag i en del musikmaterial som jag aldrig lyckats göra färdigt. Det är liksom ingen idé att lägga ofärdiga låtar på hög … eller i rad.

Ulf Lundell må anse att en inställd spelning också är en spelning, men en ofärdig låt är inte en låt, det är på sin höjd en låtskiss. Och innan jag kastar in handduken vill jag kunna säga att jag gjort färdigt allt gammalt skissmaterial – och det som inte blir färdigt får vi väl helt enkelt bara skrota. Då är det inte mening att det ska bli nåt av det.

Men jag jobbar vidare på hemsidorna – och bloggarna. ManMadeMusic.com behöver ju en rejäl ansiktslyftning ocskå, om man ska vara ärlig. Och det ska man väl vara? Kanske blir det tid att börja skissa på en riktigt ”egen” gitarrbok också vad det lider… Vi får väl se.

StudioGarderobenTxt